Kända Bingoutropare

Både på TV, i bingohallar och på bingo online har det alltid förekommit kända namn som varit bingoutropare. Vem minns inte den största bingoprofilen genom tiderna Leif Loket Ohlson? Under flera år på 1990-talet ledde han det klassiska TV-programmet BingoLotto i tv4 och blev Loket med hela det svenska folket. Med sin breda göteborgska och sitt putslustiga sätt charmade han miljoner människor. Numera körs BingoLotto även på Internet och det är Lotta Engberg som är bingoutropare där. I skrivande stund kan du även tävla om att få ta över Lottas jobb under en period.

bingoutropare

På bingosajterna online har man lyckats få riktigt många kändisar som bingoutropare, några av dem är bland annat Christer Sjögren, Gert Fylking Carola, Carolina Gynning, TV-bönderna och många fler. Det har givetvis blivit mäkta populärt bland bingospelare i Sverige att spela på dessa sajter. Även om man inte kan se bingoutroparna live överallt är det ändå många som sätter värde bara på att höra deras stämma ropa upp de nummer som dras.

När man åker på Bingo-kryssning med någon av båtarna på Östersjön händer det ofta att de annonserar med kända bingoutropare. Då får man ju som spelare se och höra kändisen ropa ut bingonummer på riktigt. Det lockar hundratals passagerare varje månad att åka med och spela bingo på båten. Sedan finns det dem som har en fast känd bingoutropare varje bingokryssning som till exempel Viking line, Där leds spelen av underhållaren Östen Eriksson som ingår i gruppen Östen med resten.

Att använda kändisar som bingoutropare har länge varit en grej som lockat fler människor att spela och använts till det också. Det gör ju spelet lite extra spännande om det är en känd människa som är med, själv skulle jag inte tveka en sekund på att spela om min favorit var bingoutropare på en tillställning.